Voordelen van online bijlessen

Vanwege de laatste ontwikkelingen besloot ik om volgend schooljaar totaal over te schakelen naar online bijlessen. Dit was iets waar ik al een tijdje mee bezig was maar nu is het helemaal in een snel vaarwater gekomen. Sommige ouders waren eerst sceptisch en vroegen zich af of bijlessen via een computerscherm even nuttig zijn als persoonlijke aanwezigheid.


Mijn antwoord hierop: meestal. 

 

Sommige studenten hebben echt iemand nodig die persoonlijk aanwezig is tijdens de lessen. Maar de meeste leerlingen kunnen zich prima aanpassen. Op dit moment volgt tachtig procent van mijn studenten de bijlessen online en alles loopt uitstekend. En met de tijd zien steeds meer mensen hiervan de voordelen in.


Online studeren geeft je bijvoorbeeld meer flexibiliteit. De ouders hoeven studenten niet af te zetten en op te halen waardoor ze minder rekening hoeven te houden met de lesdagen en tijden. Het is voordeliger, omdat je reistijd en benzine bespaart. En als bonus hoef je je geen zorgen te maken over te laat komen vanwege de file.


Door online bijlessen, kies je als student ook de leeromgeving die het beste bij je past: of het nu je slaapkamer, de huiskamer, of bij een vriend(in) waar je aan het logeren bent. 


Als je geïnteresseerd bent in online bijlessen kijk dan even op www.tibisaytutoring.com


Kun je nog andere voordelen of redenen bedenken waarom je in de toekomst liever online bijlessen volgt?


Free Resources