Nederlands

Waarom privé- of bijlessen?

Als uw kind als leerling te weinig kennis heeft opgedaan in een bepaald vak, is dit tekort goed op te vullen met privé- of bijlessen. De redenen waarom de lessen nodig zijn kunnen divers zijn maar de oplossing is altijd hetzelfde. Privé-les of bijles zorgt ervoor dat uw kind snel op het juiste kennispeil komt en de resultaten met sprongen vooruit gaan. Als de kennis daarna ‘op peil’ is kan uw kind natuurlijk doorgaan met het nemen van persoonlijke lessen maar ook weer overstappen naar lessen binnen het reguliere onderwijs of in een groep. Dit is vaker wat goedkoper, al mist uw kind dan wel de persoonlijke aandacht die een privé docent de leerling kan bieden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tibisay Felida. Ik heb Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik geef al meer dan 20 jaar privé les en geef Engels en Spaans sinds 2005.

Over mijn lessen

Mijn lessen zijn een individuele cursus waarin ik het leerproces begeleid. Privé-lessen is de snelste manier om te leren, en de meest effectieve manier om kennis in een taal te verbeteren. Mijn lessen worden volledig op maat gegeven, het schema is flexibel en de student beslist zelf hoeveel lessen hij wilt nemen.

Mijn studenten

Mijn studenten zijn mensen die het gemak en de voordelen waarderen van het hebben van een leraar alleen voor hem of haar en die het de moeite waard vinden om iemand te hebben om de lessen te ontwerpen aangepast aan hun behoeften en doelstellingen. Mijn studenten zijn ook mensen die graag flexibiliteit willen hebben wat de uren betreft.

Mijn missie

Mijn missie is mijn leerling te helpen met het leren om zichzelf te uiten in het Nederlands, Engels of Spaans en al het plezier en de voldoening die verbonden zijn aan deze prestatie.

Adres Tibisay Tutoring

Kaya Kokolishi 52

Schelpwijk

Willemstad, Curaçao

Lessen via Skype

Voor degenen die dat liever hebben kunnen bijlessen gegeven worden via Skype.

Betaling

Alle lessen dienen vooruit betaald te worden. Dit kan zowel contant, via Paypal  (voor online studenten in euros), of op de rekening van Tibisay Tutoring onder vermelding van de naam van de student.

Betalingsinfo:

Bank: MCB

Naam van de rekening: Tibisay Tutoring

Rekeningnummer: 28979907

Beschrijving: Tutoring (Naam van student)

Prijs

De prijs per uur is afhankelijk van het gekozen pakket.

Pakketten

1    uur  Naf 50 per uur.

10 uren  Naf 450 dus Naf 45 per uur.

20 uren Naf 800 dus Naf 40 per uur.

Contact

Om te informeren naar de beschikbare uren kunt u telefonisch contact met me opnemen op (005999) 6729347 of via onderstaand formulier.

Bijlessen volgen via Skype of andere online platforms.

Tibisay Tutoring Online Bijles biedt 1-op-1 begeleiding in de vakken Nederlands, Engels en Spaans voor leerlingen van de lagere en middelbare school.

Als studie-coach ben ik bekend met de meeste struikelblokken waartegen de huidige leerlingen aanlopen.

Ik zorg ervoor dat leerlingen of studenten voorbereid zijn en dat ze zelfverzekerder worden in het vak waar ze moeite mee hebben.

Sommige leerlingen en ouders vinden het prettig dat hun kinderen geholpen kunnen worden met hun huiswerk en toetsen in de comfort van hun eigen woning. 

Als je  lekker wil thuisblijven en toch bijlessen Nederlands, Engels of Spaans wil krijgen via Skype, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Om een afspraak te maken om via Skype bijlessen te krijgen kun je contact opnemen door te appen naar 005999 6729347.  

Online bijlessen kosten 25 euro per uur.

Huisregels

Tibisay Tutoring is een bedrijf. Om mijn werk goed te kunnen doen heb ik op de universiteit gezeten, stage gelopen en jarenlange ervaring opgebouwd.

Ik moet mijn tijd goed indelen om alle studenten te helpen.

Als bedrijf moet ik belasting betalen; ik heb een boekhouder en allerlei andere onkosten. Ik moet zorgen dat alles goed loopt en dat er zo min mogelijk fouten gemaakt worden. Dat kan alleen maar als iedereen zich aan de regels houdt.

Deze zijn mijn huisregels. Degenen die zich niet in staat achten om deze regels op te volgen, zijn niet welkom bij Tibisay Tutoring. Als je door googlet vind je makkelijk een ander bedrijf waar er ook bijlessen gegeven worden.